×

قانون صدور چک

همه چیز درباره " قانون صدور چک "

قانون صدور چک

اساسنامه-بانک-سپه

اساسنامه بانک سپه

اساسنامه بانک سپه [...]

سلام و عرض ادب اینجانب یک فقره چک مهلت دار مشتری که در وجه اینجانب صادر شده بود را مفقود نموده ام، با تماس با صاحب حساب مطلع شدم که باید ابتدا به دادسرا مراجعه نمایم ، و سپس با گرفتن یک برگه و دادن آن برگه به صاحب حساب ، آن شخص می تواند سایر مراحل قانونی را انجام دهد یک - آیا بنده باید برای جلوگیری از پرداخت چک در ابتدا اقدام نمایم دو - در صورت اقدام بنده متن درخواست و مدارک لازم چه چیزی باید باشد؟

صادرکننده چک یا ذینفع با قائم مقام قانونی آنها با تصریح به اینکه چک مفقود یا سرقت یا جعل شده یا از طریق کلاهبرداری یا خیانت در امانت یا جرائم دیگری تحصیل گردیده می‌تواند

مشاهده پاسخ کامل

سلام.حدود 5 سال قبل من عضو هیات مدیره شرکتی بودم و حساب جاری حقوقی برای شرکت داشتیم که مدیر عامل شرکت به تنهایی حق امضا داشت . حدود 6 ماه است که از شرکت خارج شده ام و روزنامه رسمی این تغییر نیز ثبت شده است . ولی نام من همچنان در حساب بانکی جاری موجود میباشد. ولی مدیر عامل شرکت نسبت به ثبت امضای اعضای جدید در بانک تعلل میکند . اگر مدیر عامل چکی را در تاریخ بعد از خروج من از شرکت امضا کند و برگشت بخورد از آنجایی که اسم من همچنان در بانک ثبت است مشکلی برای من به وجود میآورد ؟آیا برای بنده عواقب حقوقی دارد ؟

سلام طبق ماده 19 قانون صدور چک مسئولیت پرداخت وجه چک صادره با صاحب حساب ( در اینجا شرکت ) و شخص صاحب

مشاهده پاسخ کامل

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.