1. قراردادهای پرداخت کلی
2. قراردادهای دائمی
3. قراردادهای سریال
4. قراردادهای با قابلیت تغییر
5. قراردادهای با دوره زمانی محدود
6. قراردادهای سنجشی
7. قرارداد فاکتور ثابت
8. قرارداد قیمت هدف
9. قراردادهای بازپرداخت هزینه
مطابق با این دسته از قراردادهای پیمانکاری، پیمانکار وظیفه دارد تا تمامی عملیات و کار تعریف شده را با هزینهای که از پیش تعیین شده است، خاتمه دهد. توجه داشته باشید که قیمت در این دست از قراردادها به دو صورت ثابت و شناور تعیین میشود.
ویژگیها و خصوصیاتی که وکیل فعال دعاوی پیمانکاری باید داشته باشد
وکیل دادگستری باتجربه در امور قرارداد پیمانکاری باید دو خصوصیت بارز را داشته باشد، در قدم اول وکیل خوب و باتجربه در حوزه قراردادهای پیمانکاری باید در زمینه انواع قراردادهای پیمانکاری از دانش حقوقی و تجربه کافی برخوردار باشد، به عبارتی باید به قوانین و مقررات مرتبط در این حوزه به طور کامل مسلط باشد. در قدم دوم، وکیل پیمانکاری باید تجربه فعالیت در این زمینه را نیز بصورت عملی داشته باشد و با چند و چون قراردادهای پیمانکاری و مسائلی که ممکن است در این راه رخ دهد، به خوبی آشنا باشد.
طرفین قرارداد پیمان شامل چه کسانی هستند؟
وکیل حقوقی متخصص در دعاوی پیمانکاری، قرارداد پیمانکاری را به عنوان یک عقد یا قرارداد لاجرم که دارای دو طرف است، معرفی میکند. در قراردادهای پیمانکاری یک طرف را کارفرما مینامند که مالک پروژه مورد توافق است، توجه داشته باشید که در قراردادهای پیمانکاری عموماً، دولت به عنوان کارفرما شناخته میشود. طرف دیگر قراردادهای پیمانکاری، پیمانکار است که میتواند یک شخص حقیقی و یا حقوقی باشد که انجام پروژه مورد نظر بر عهده او است. از جمله قراردادهای پیمان میتوان به موارد بیان شده در زیر اشاره کرد، وکیل دعاوی پیمانکاری این دسته از قراردادها را تنظیم و یا بررسی میکنند.
1. قراردادهای منعقده میان شهرداری و شرکت های خصوصی یا اشخاص.
2. قراردادهای پیمانکاری مربوط به برق.
3. قرارداد پیمانکاری مربوط به انواع فعالیتهای ساختمانی و غیره.
وکالت دعاوی پیمانکاری
اگر تصمیم دارید طرح دعوا نمایید و مسئله شما دعاوی پیمانکاری است این مطلب مخصوص شما نوشته شده است. وکیل مخصوص پیمانکاری یکی از حرفهایترین وکلایی است که میتواند به موکلان خود در جریان دعاوی متنوع مرتبط به مبحث پیمانکاری یاری دهد. بهترین وکلای دعاوی پیمانکاری در جامعه ما وظیفه اساسی و خیلی مهمی دارند.
در زمانی که اشخاص دچار مسائل پیمانکاری میشوند اغلب نمیتوانند بهشخصه این کارهای قانونی را حل نمایند، در چنین مواقعی وکیل دعاوی پیمانکاری میتواند بهترین کارهای قانونی را انجام دهد. وکیل پیمانکاری در یک مفهوم مختصر میتواند قراردادهای پیمانکاری را به بهترین صورت ممکن برای افراد شرح دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم به سؤالات شما در مورد این وکلا و وظایف آنها پاسخ دهیم.
وظایف بهترین وکلای دعاوی پیمانکاری
بهاینعلت که امروزه خیلی از پروژههای بزرگ و کوچک را اشخاص جامعه ترجیح میدهند بهوسیله قراردادهای پیمانکاری با پیمانکار متخصص و باتجربه انجام بدهند؛ دراینبین به خاطر طولانی بودن بیشتر قراردادهای عمومی پیمانکاری، لاجرم مشکلات و دعواهای حقوقی نیز میان کارفرما و پیمانکار به وجود خواهد آمد که بهترین وکلای دعاوی پیمانکاری به حل کردن آنها میپردازد.
کلمه کلیدی: بهترین وکلای دعاوی پیمانکاری
شناسه : 619