وظایف وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چیست؟
وکیل دعاوی کارگر و کارفرما تسلط نسبتاً خوبی به قوانین اداره کار، بخشنامهها، آیین نامهها، بیمه تامین اجتماعی و سایر قوانین این حوزه دارد. همچنین با توجه به اینکه وکیل دادگستری فعال در زمینه کار و کارگر به خوبی با روند دادرسی اختلافات در این نوع مراجعات آشنایی خوبی دارد، در نتیجه قادر خواهد بود، روند شکایت و دادرسی را بسیار آسانتر کند. اگر شما به عنوان کارگر یا کارفرما از قوانین آگاهی نداشته باشید و یا روند دادرسی را به درستی طی نکنید، ممکن است به دلیل پیچیده و طولانی شدن این نوع از پروندههای حقوقی، هزینههای دادرسی بیشتری را متحمل شوید. بنابراین مطرح کردن شکایت، با یک وکیل حقوقی فعال و باتجربه در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
دلایل شکایت کارگر از کارفرما
کارگران در صورتی که قصد شکایت کردن از کارفرما به مراجع قانونی را داشته باشند، باید دلایل موجه و قانونی برای این کار خود داشته باشند. در ادامه این بخش به معرفی مهمترین دلایلی که کارگر میتواند بابت آنها از کارفرما شکایت کند، پرداختیم.
1. عدم عقد قرارداد با کارگر.
2. عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگر در زمان مناسب.
3. عدم بیمه نمودن کارگران.
4. اخراج کارگر به صورت غیر قانونی و غیر موجه.
5. تعیین مزایا کمتر از حد تعیین شده در قانون کار برای کارگران.
6. کاهش حقوق و مزایای کارگران.
7. درخواست کار بیش از اندازه و خارج از ساعت کاری از کارگران.
8. درخواست کار از کارگر در روزهای تعطیل.
دلایل شکایت کارفرما از کارگر
از جمله مواردی که وکیل کارگر و کارفرما میتواند برعهده بگیرد، وظیفه ثبت شکایت از طرف کارفرما بر علیه کارگر است. براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، کارفرما در برخی شرایط میتواند از کارگر خود شکایت کند. در ادامه این بخش به معرفی شرایطی که کارفرما میتواند از کارگر شکایت کند، پرداختیم.
1. استعفای کارگر بدون رعایت شرایط ذکر شده در قانون و به صورت ناگهانی.
2. اقدام کارگر برای فسخ غیر قانونی و به صورت یک طرفه قرارداد.
3. ارتکاب قصور و همچنین عدم رعایت آئیننامه انضباطی کارگاه.
4. ارتکاب جرم توسط کارگر.
5. وارد کردن خسارت به کارفرما و یا اموال کارگاه.
دعاوی کار و اداره کار
طبق قرارداد کار، روابط بین کارگر و کارفرما نیز بر اساس قانون بوده و درصورتیکه هرکدام از طرفین وظیفه خود را انجام نداده یا به موارد گفتهشده در قرارداد پایبند نباشند، باعث بروز اختلاف شده و در صورت حل نشدن این اختلافات، میتوان به مراجع قانونی مراجعه کرد. طبق قانون کار، مرجع رسیدگیکننده به اختلافات و دعاوی کار، اداره کار بوده که بر اساس ادله موجود و توضیحات طرفین، تصمیم نهایی گرفته خواهد شد. بهترین وکلای دعاوی کار به هرکدام از طرفین کمک خواهند کرد تا دلیل اصلی اختلاف را شناسایی کرده و با انجام مشاوره آن را حل کنند.
ارتباط با بهترین وکلای دعاوی کار
وکلای دعاوی کار افرادی هستند که با قوانین کار و اداره کار، بیمه و سایر موارد مرتبط قانونی آشنایی داشته و بهراحتی میتوانند با استفاده از دانش و مهارت خود، حقوحقوق موکلان خود را باز پس بگیرند. وکلای دعاوی کار بسته به اینکه موکلشان کارگر است یا کارفرما، باید حقوق کارفرما را از کارگر یا کارگر از کارفرما را گرفته و اختلافات بین طرفین را تا حد ممکن با صحبت و صلح حل نمایند. برای ارتباط با بهترین وکلای دعاوی مربوط به کار و روابط کارگر و کارفرما میتوانید به ادامه این مطلب در وکالت آنلاین رفته و سپس از میان وکلای منتخب یکی را انتخاب نمایید.
کلمه کلیدی: بهترین وکلای دعاوی کار
شناسه : 505