در کل، استخدام یک وکیل خوب که در حوزه وصول مطالبات فعال است به شرکتها و سازمانها کمک میکند تا به راحتی بدهیهای خود را بازیابی کرده، حقوق خود را حفظ کنند و در نهایت مشکلات مالی خود را در کمترین زمان ممکن حل کنند.
وظایف وکیل فعال در حوزه وصول مطالبات
وکیل فعال در زمینه وصول مطالبات یا وکیل بدهی، یک وکیل است که بیشتر به نمایندگی از بانکها، شرکتها و شخصیها در زمینه تعقیب وصول بدهیها فعالیت میکند. وظایف اصلی یک وکیل در وصول مطالبات عبارتند از:
1. وکلای وصول مطالبات باید مواردی که نیاز به تعقیب وصول دارند را بررسی کنند. آنها باید بفهمند که آیا این بدهی قابل پرداخت است و آیا مستندات و قراردادهای لازم برای وصول وجود دارد یا خیر.
2. وظیفه اصلی وکیل فعال در زمینه وصول مطالبات پیدا کردن راه حلی را برای وصول بدهی است. این راه حل ممکن است شامل تلاش برای رسیدگی به مسئلهای در دادگاه، توافق با بدهکار برای پرداخت بدهی یا استفاده از روشهای دیگری مانند پرداختهای اقساطی و شرکت در برنامههای تسهیل و صلح است.
3. وکیل باید به عنوان نماینده یک شرکت یا شخص با بدهکار مذاکره در خصوص تسویه بدهی ارتباط برقرار کند.
4. وکیل وصول مطالبات باید به عنوان نماینده شخص یا شرکتی که بدهی دارد، در تهیه سندی که بیان کننده تعهد بدهکار در خصوص پرداخت بدهی است، فعالیت کند.
5. اگر بدهکار تعهدات خود را نگه نداشت و پرداخت بدهی را به تعویق بیاندازد، وکلای وصول مطالبات به راحتی میتوانند پیگیری کنند.
6. چکهای موجود در بازار اعم از چک عادی، چک ضمانتی و چکهای مسافرتی مانند پول هستند، با این تفاوت که برای دریافت نقدینگی باید به بانک مراجعه کنید. مشاوران حقوقی فعال در زمینه وصول مطالبات تمامی خدمات مربوط به چک را برای شما انجام خواهند داد.
وکیل وصول مطالبات
وصول طلب یا مطالبه وجه دعوای حقوقی است وکلیه دعاوی حقوقی ازطریق نگارش دادخواست که فرم مخصوصی است انجام پذیر است. تنطیم دادخواست اهمیت فوق العاده ای دارد و همچنین تشخیص نوع دعوی درسرنوشت پرونده بسیار موثر است.
مطالبه وجه دعوای مالی و مستلزم پرداخت کامل هزینه دادرسی ازسوی موکل می باشد.
وکیل متخصص در وصول مطالبات
تعدادی از وکلای پایه یک دادگستری وموسسات حقوقی معتبر، به صورت تخصصی انجام پرونده های وصول مطالبات را دردستور کار خود قرارداده و به دلیل حجم بالای پرونده های وصول مطالبات وتخصصی بودن، وکیل وصول مطالبات، تمامی مراحل انجام کار دراین موسسه های حقوقی ازابتدا تا انتها توسط وکیل وصول مطالبات انجام می شود.
پرونده های مطالبه وجه از طریق اداره اجرای اسناد رسمی مستقر درادارات ثبت اسناد و املاک هر شهری و نیز از طریق دادگاه های عمومی حقوقی قابل انجام است. طرح موضوع دراجرای اسناد رسمی ثبت کم هزینه و زمان بر است اما از طریق دادگاه و به کمک وکیل وصول مطالبات در مدت زمان کمتر و با هزینه های بیشتری قابل انجام است.
وکیل وصول مطالبات درصورتی که ازطریق اجرای ثبت اسناد رسمی، امکان انجام و وصول مطالبات را داشته باشد و یا ازطریق محاکم دادگستری، تعرفه های قانونی حق الوکاله رعایت نموده ودرصورتی که مبلغی بیش ازتعرفه دریافت نماید ملزم به پرداخت مالیات کامل مبالغ دریافتی می باشد.
مراحل وصول مطالبات از طریق وکیل
اولین گام برای وصول مطالبات دعوت از بدهکار و صحبت کردن وکیل با اوست.
در گام دوم ارسال اخطاریه اگر از طریق مذاکره ، وصول مطالبات انجام نشد اخطاریه ای توسط وکیل تنظیم و برای بدهکار بفرستید و تذکرات قانونی در مورد عدم پرداخت مطالبه را به او هشدار دهید.
در گام سوم شکایت از بدهکاراگر مذاکره و اخطار کتبی موثر نشد، زمان طرح شکایت حقوقی به دادگاه است و با استفاده از وکیل وصول مطالبات، می توان براساس ادله و مستندات قانونی به نتیجه رسید.
با پیگیری وکیل وصول مطالبات می توان وجه چک را از طریق اجرای ثبت اسناد مطالبه کرد.
وصول مطالبات از طریق دادگاه زمانی که دادخواست حقوقی در مورد مطالبه طلب انجام شد، منشی دادگاه تاریخی برای جلسه رسیدگی تعیین می کند و در جلسه رسیدگی براساس دلایل و مستندات و رسید وجه طلب، می توان ادعای خود را اثبات کرد.
مزایای وصول مطالبات از طریق وکیل
• نیازی به حضور خواهان یا شاکی در جلسه دادرسی نمی باشد.
• وکیل وصول مطالبات می تواند نسبت به توقیف اموال بدهکار اقدام نماید.
• وکیل وصول مطالبات می تواند علاوه بر مطالبه اصل طلب، ضرر و زیانی که موکل با آن مواجه شده است را از بدهکار وصول و همچنین می تواند نسبت به خسارت تاخیر تادیه اقدام نماید.
• وکیل وصول مطالبات می تواند نسبت به جلب بدهکار اقدام نماید.
شناسه : 799