قرارداد مشارکت واردات و فروش کالا

قرارداد-مشارکت-واردات-و-فروش-کالا

قرارداد مشارکت واردات و فروش کالا

قرارداد مشارکت واردات و فروش کالا این قرارداد بین امضاءکنندگان زیر:‌ الف) شرکتبازرگانی وصنعتی......... (‌سهامی خاص) ثبت شده به شماره ............ در اداره ثبتشرکتها مقیم .............. به مدیریت آقایان ............. برابر آگهی منتشرهروزنامه رسمی شماره .......... مورخ .......... که دراین قرارداد " شریک اول" نامیده میشود از یکطرف و ب)‌شرکت ............. ( سهامی خاص ) ثبت شده به شماره.............. دراداره ثبت شرکتها مقیم ............. به مدیریت آقایان.......... وبا حق امضای اسناد تعهد آور مطابق آگهی منتشره در روزنامه رسمی شماره.......... مورخ ............... که دراین قرارداد "شریک دوم " نامیده میشود از طرفدیگردرتاریخ ............منعقد گردید.

ماده 1- عبارت است از وارد کردن و فروش کالااز کشور خارجی طبق مشخصات مندرج در پیشنهاد فروش (‌پروفرما ) شماره ......... مورخ.......... واصله از شرکت .......... که رونوشت آن به ضمیمه و جزء لاینفک اینقرارداد می باشد .

ماده 2- سرمایه شرکت مبلغ .......... ریال است که سهم الشرکهشریک اول از سرمایه مزبور مبلغ .......... ریال (معادل .......... % کل سرمایه ) وسهم الشرکه شریک دوم مبلغ ..........(‌معادل ........ % کل سرمایه ) و طرفین توافقنمودند که مبلغ سرمایه را در اقساط مختلف و بر اساس درخواست کتبی شریک دومحداکثربمدت ....... ساعت سهم خود را به حساب جاری مشترک شماره ........ که بنامشرکاء و با امضاء های مجاز و مهر هر دو شرکت نزد شعبه ....... بانک............افتتاح شده است واریز نمایند.

ماده 3- مدت این قرارداد ........ ماه پساز تاریخ اولین واریز شریک اول به حساب مشترک جهت انجام معامله تعیین گردید و شریکدوم شرط ترک فسخ قرارداد را قبول نمود و متعهد گردید ظرف مدت قرارداد و تا تسویهکامل حساب مشارکت، هر نوع کار لازم جهت اجرای موضوع مشارکت را انجام دهد و اقداماتخود را طوری تنظیم نماید که قبل از انقضای قرارداد اصل سرمایه و سود مربوطه به شریکاول پرداخت شود.

ماده 4- اداره امور شرکت مدنی با رعایت مفاد قرارداد حاضر و قوانینجاری به عهده شریک دوم می باشد و شریک مزبور متعهد و ملتزم گردید هر نوع کار لازمجهت اجرای مشارکت موضوع این قرارداد را انجام دهد و از این جهت هیچگونه مسئولیتیمتوجه شریک اول نخواهد بود و حق مطالبه هر نوع وجه یا هزینه ای را از این بابت ازخود سلب و ساقط نمود.

ماده 5- برای حصول اطمینان از انطباق نحوه مصرف و برگشتسرمایه مشارکت با مفاد این قرارداد شریک اول حق دارد به هر طریق که مقتضی بداند برمصرف و برگشت سرمایه و همچنین عملیات اجرایی مشارکت نظارت لازم را بعمل آورد . دراجرای این موضوع شریک دوم قبول و تعهد نمود که دفاتر و حسابها و هرگونه مدارک وارقام و اطلاعات دیگر مورد نیاز در رابطه با عملیات مشارکت را در اختیار شریک اولقراردهد و هرگونه تسهیلات لازم برای اعمال نظارت را فراهم آورد.

ماده 6- شریک دومقبول و تعهد نمود در طول مدت مشارکت مدنی موضوع این قرارداد:‌

6-1. از فروش نسیهخودداری نماید.
6-2. در مورد مبلغ وشرایط فروش کالای موضوع مشارکت نظر کتبی شریکاول را جلب نماید.
6-3. درصورت درخواست شریک اول اسناد مربوط به فروش کالای موردمشارکت را به شریک تسلیم نماید.
6-4. دفاتر وحسابها ومدارک مربوط به مشارکت را طوریمرتب و تنظیم نماید تا در موقع لزوم توسط شریک اول قابل رسیدگی باشد.
6-5. در اجرایموضوع این قرارداد مباشرت نماید و انجام هیچیک از عملیات مشارکت را بدون موافقتکتبی شریک اول به دیگری واگذار ننماید.
6-6. بمحض اعلام وصول اسناد حمل از طرف شعبهگشایش کننده اعتبار اسناد حمل را فورا مورد بررسی قراردهد و مادام که کاملا صحتاسناد را احراز نکرده است از آزاد نمودن تعهد فروشنده خود داری و مراتب را به بانکگشایش کننده اعتبار اعلام دارد.
6-7. با توجه به آسیب پذیری کالا موضوع سفارشدقتهای لازم را مرعی وکالا را ازهرحیث و از هر جهت بطور کامل وبا قیمت واقعی بیمه نماید.

ماده 7- شرکاء قبول نمودند که سرمایه مشارکت منحصرا جهت تحقق موضوع تعیینشده در ماده یک این قرارداد و به مصارف زیر برسد :

7-1. خرید ارز بمنظور پرداختبهای کالا به شعبه ........ (‌شماره...........) جهت گشایش اعتبار
7-2. هزینه بیمهکالا.
7-3. هزینه حمل ونقل.
7-4. ‌هزینه انبارداری وگمرک .
7-5. ‌هزینه های بانکی. 7-6
.
حقوق گمرکی.
7-7. سود بازرگانی.
7-8. حق ثبت سفارش.
7-9. ‌کارمزد ترخیص کار وهرگونه هزینه مستند دیگر ذیربط با گمرک .
7-10. ارز مورد نیاز بوسیله شرکاء مشترکاًاز محل سرمایه مشارکت خریداری می شود.

ماده 8- شریک دوم قبول و تعهد نمودکه سایرهزینه های احتمالی مشارکت موضوع این قرارداد (‌باستثنای هزینه های مذکور درماده 7) را از مال خود پرداخت نماید و جمع مبالغ مربوط به هزینه های احتمالی سهم شریک اولرا درمقابل ........ ریال به شریک اول صلح نمود. مضافاً شریک دوم ضمن عقد صلح موضوعاین ماده کلیه شرایط و تعهدات مندرج در هریک از مواد قبلی و آتی این قرارداد راپذیرفت و نسبت به اجرا و رعایت کلیه مواد این قرارداد قبولی و تعهد خود را اعلام نمود.

ماده 9- هزینه های تعیین شده در ماده 7 درمقابل مدارک و اسناد مربوط از حسابمشترک مشارکت مدنی پرداخت خواهد شد.

ماده 10- شریک دوم قبول و تعهد نمود که کالایموضوع قرارداد را بلافاصله پس از ورود ،‌تا زمان فروش و تسویه کامل حساب مشارکت ازهرحیث و هرجهت به هزینه خود بیمه کامل نموده و بیمه نامه مربوطه را به شریک اولتسلیم نماید و در صورت تخلف مسئول جبران کلیه خسارات وارده بر کالا و شریک اولخواهد بود.

ماده 11- شریک دوم متعهد گردید بمحض اعلام وصول اسناد حمل از طرف شعبهگشایش کننده اعتبار و در اولین فرصت کالای موضوع مشارکت را با نظارت شریک اول ازگمرک ترخیص و تحت نظر شریک مزبور نسبت به حمل کالا جز با موافقت کتبی شریک اول مجازنمی باشد . حداکثر فرصت جهت اعلام نظر شریک اول برای توزیع و فروش کالای موردمشارکت .......... روز است .

ماده 12- چنانچه شریک دوم از تعهد مندرج در ماده قبلتخلف نماید شریک اول می تواند با استفاده از وکالتنامه ضمیمه این قرارداد اسناد حملرا از شعبه بانک دریافت و راسا جهت ترخیص وحمل و انبار اقدام کند. مقررات این مادهرافع مسئولیت شریک دوم در تخلف از اجرای وظائف نمی‌باشد.

ماده 13- شریک دوم قبول وتعهد نمود کالای موضوع این قرارداد را بانظارت و تایید کتبی شریک اول بفروش برساندو بهای کالای فروخته شده را مستقیما بحساب مشترک واریز نماید. درصورت تخلف وجه حاصلدین مسلم شریک دوم به شریک اول بوده و شریک دومقبول نمود از تاریخ فروش تا تاریخواریز روزانه مبلغی معادل ......... ریال بازای هر ....... ریال نسبت به شریک اولاز حاصل فروش بر ذمه وی تعلق گیرد و متعهد گردیدکه مافی الذمه مزبور را بانضمامحاصل فروش به شریک اول پرداخت نماید.

ماده 14- پس از فروش کالا (‌که حداکثر باید تاپایان مدت قرارداد انجام شود) و وضع سرمایه و هزینه ها ،‌سود حاصل به نسبت.......... سهم شریک اول و........ سهم شریک دوم تقسیم خواهد شد .

ماده 15- شریکدوم قبل از انقضای مدت قرارداد نمی تواند درخواست خرید سهم الشرکه شریک اول رابنماید.

ماده 16- چنانچه تا پایان مدت قرارداد بهر علت و دلیلی تمام یا هر قسمت ازکالای موضوع قرارداد (را که به انبار شریک دوم تحویل شده است) به فروش نرسد شریکدوم قبول و تعهد نمود سهم الشرکه شریک اول مربوط به آن قسمت به فروش نرفته را تمامو کمال بصورت کالا بپردازد و پس از آن هیچگونه دخل و تصرفی در کالا ندارد.

ماده 17- چنانچه در اثر اقدامات شریک دوم (اعم از اینکه مرتکب تعدی و تفریط شده یا نشده باشد) تمام یا هر قسمت از مال الشرکه تلف و یا ناقص شود یا به هر دلیل خسارتی متوجه اصلسرمایه گردد شریک دوم نسبت به آن مسئول بوده و متعهد است معادل آنرا از مال خود بهشریک اول پرداخت نماید. شریک دوم ضمن عقد لازم موضوع ماده 8 این قرارداد ، بطور غیرقابل برگشت به شریک اول وکالت داد زیانهای موضوع این ماده را راسا از هرگونه اموالوی یا وجوه موجود درحساب مشترک و سایر حسابها و یامطالبات وی نزد شریک اول برداشتنماید و شریک دوم حق هرگونه اعتراضی در این مورد را از خود سلب نمود.

ماده 18- درصورت تخلف شریک دوم از هر یک از تعهدات و شرایط ومقررات این قرارداد شریک اول حقدارد مشارکت را فسخ نماید. دراینصورت:‌

18-1. چنانچه سود مشارکت قابل محاسبه باشدبه تناسب مذکور در ماده 14 این قرارداد تقسیم و سهم هر یک تعیین و پرداخت خواهد شد
.
18-2 چنانچه سود قابل محاسبه نباشد یا در صورتیکه تمام یا مقداری از کالا به فروشنرسیده باشد شریک دوم متعهد است طبق ماده 17 اقدام نماید.
18-3. درصورتیکه هیچیک ازموارد فوق عملی نباشد سهم الشرکه شریک اول تبدیل به مطالبات حال شده و شریک دوممکلف و متعهد است علاوه بر استرداد مطالبات مزبور وجه التزامی بمیزان روزانه....... ریال برای هر ............ ریال از تاریخ واریز وجوه به حساب مشترک برایانجام مشارکت تا تاریخ واریز ازمال خود به شریک اول بپردازد و شریک اول حق داردمعادل وجوه فوق را طبق محاسبه خود از محل وثائق قرارداد یا هرگونه دارایی دیگر شریکدوم استیفای طلب نماید و شریک دوم حق هرگونه اعتراضی در و مورد مفاد این ماده را ازخودسلب وساقط نمود.

ماده 19- امضاء کنندگان قرارداد اقرار نمودند که موضوع مشارکت وشرایط آن در هیئت مدیره شرکتهای شریک مطرح و به تصویب رسیده است .

ماده20- اقامتگاهقانونی شرکاء از نظر ابلاغ هرگونه نامه و اخطار همان است که درمقدمه قرارداد مندرجاست و ارسال نامه با پست سفارشی به آدرس مزبور ابلاغ تلقی میشود.

ماده 21- درصورتبروز هر گونه اختلاف در تفسیر یا اجرای مفاد بندهای این قرارداد موضوع به داور مرضیالطرفین ارجاع میشود که رای داور مذکور برای طرفین لازم الاجرا است . درصورت عدمتمکین رای داور مذکور توسط یکی از طرفین طرف دیگر می تواند از طریق مراجعه به مراجعذی صلاح قانونی احقاق حق نماید.

ماده 22- شرایط فورس ماژور اعم از آتش سوزی ، سیل،زلزله ، اعتصاب و تغییر مقررات و قوانین جاری و غیره خارج از متن این قرارداد است واین شرایط و نحوه برخورد با آنها را داور مرضی الطرفین مذکور در ماده 21 تعیینمینماید.

ماده 23- این قرارداد در........ نسخه تهیه و هر .......نسخه حکم واحد رادارند وهریک از........نسخ بانضمام پیشنهاد کالا وکالتنامه که جزء لاینفک اینقرارداد می باشد به تنهایی معتبر وقابل استناد است . امضاء شریک اول امضاء شریک دوم09121271413/09391271413

    

نظرات (1)

محتوای مطلب
5
4.5 نظرات عالی از 1 نظر
  • نظرات-کاربران-وکالت-آنلاین
    alireza vahedi پاسخ

    باسلام و احترام خدمت آقای یعقوبی اگر مقدور هست برایتان یک راهنمایی کنید بابت تنظیم یک قرار داد با موضوع اینکه یک وارد کننده پارچه به صورت مستقیم به تولید کننده مانتو و لباس زنانه . چه مفادی مهم باید در قرار داد بین این دو نوشته و تنظیم بشه که وارد کننده باید اماده کندش تا تولید کننده ان قرار داد را امضا کنند به صورت توافقی . ممنون میشم را هنمایی کنید .

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.