نیاز به اطلاع رسانی به خواص داریم، دفاتر از دفترخانه ها حذف می شوند

نیاز-به-اطلاع-رسانی-به-خواص-داریم،-دفاتر-از-دفترخانه-ها-حذف-می-شوند

نیاز به اطلاع رسانی به خواص داریم، دفاتر از دفترخانه ها حذف می شوند

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:‌ ما با عموم مردم مشکلی نداریم، مسئولان باید به یک فهم درست از آثار و خدمات دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین اهمیت آن برسند.

احمد تویسرکانی در گردهمایی سردفتران و دفتریاران استان تهران که شب گذشته به مناسبت روز سند رسمی برگزار شده بود، اظهار کرد: کشور برای اینکه بتواند نیازهای مردم را پاسخ دهد، نیازمند آسیب‌شناسی و بازخوانی در حوزه‌های مختلف بود و خوشبختانه در این راستا، حوزه سردفتری و ثبت اسناد، پیشگام بودند.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ادامه داد: شاید در مقاطعی، خدمات ثبتی به لحاظ اینکه گرفتار یک وضعیت سنتی بود، دچار ابهامات و تردیدهایی شد مبنی بر اینکه این خدمات چه میزان می‌تواند در جامعه تاثیر داشته باشد؟

تویسرکانی افزود: در ابتدای ورودم به سازمان ثبت اسناد و املاک به این نتیجه رسیدیم که اگر اقدامات، رویه‌ها و شیوه‌ها به همین منوال باشد، قطعاً نمی‌توانیم پاسخگوی نیازهای جامعه باشیم. خوشبختانه با حمایت، مشارکت و همراهی سردفتران در رویه‌ها و شیوه‌ها بازنگری صورت گرفت و امروز آثار این اقدامات و برکاتش در جامعه ساری و جاری است.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه ما نیازمند شفاف‌سازی، تسریع و دقت در امور و ارائه خدمات با هزینه کم هستیم، گفت: متاسفانه امروز در جامعه ما، قیمت تمام شده خدمات در بخش‌های مختلف بالاست و بسیاری از هزینه‌ها، پنهان است. به طور قطع طبیعی است که اگر فعالیت‌ها، انرژی و توان ما متناسب با نتیجه نباشد، باید آسیب‌شناسی کنیم.

تویسرکانی گفت: در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بخش‌های مختلف، گرفتار مشکلات و ایرادات فراوان بودیم. به عنوان مثال در حوزه استفاده از کاغذ و اوراق بهادار مشکلات فراوان داشتیم. امروز در همین رهگذر چند ساله ده‌ها میلیون مکاتبه کاغذی حذف شده است. تبادل اطلاعات به صورت کاغذی مواجه با جعل‌ ها و خطاهای بسیاری بود، اما امروز همه مکاتبات به صورت برخط انجام می‌شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: بسیاری از اقداماتی که در گذشته با مراجعه حضوری انجام می‌شد، امروز بدون مراجعه حضوری به ادارات ثبت و دفاتر اسناد رسمی، قابل انجام است. امروز این اطمینان در مردم ایجاد شده که با مراجعه به بانک‌ها، سند صادره را اعتبارسنجی می‌کنند.

تویسرکانی یادآور شد: در حوزه ثبت شرکت‌ها و موسسات با وضعیت بسیار نابسامانی مواجه بودیم، اما امروز با اصلاح فرایند‌ها سازمان ثبت را به شدت در راستای ارتقای سلامت اداری کمک کرده و توانستیم با اصلاح رویه‌ها، بسیاری از هزینه‌های پنهان را کاهش دهیم.

به گفته تویسرکانی بر اساس بررسی‌های صورت گرفته از سوی نهادهای بین‌المللی و داخلی در بین دستگاه‌های موثر در بهبود فضای کسب و کار، سازمان ثبت مقام نخست را داشته است.

وی ادامه داد: ما در حوزه خدمات‌دهی، نیازمند پاسخگویی بروز و انطباق خود متناسب با نیازهای جامعه هستیم. fه طور قطع اگر از نیازهای جامعه عقب بمانیم، دچار مشکل می‌شویم. اگر امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد مقاومتی و ضرورت تمسک به آن، تاکید می‌کنند، قطعاً این مساله نیازمند آسیب‌شناسی در همه حوزه‌هاست.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه نظام ثبتی اگر به نیازهای مردم پاسخ نمی‌داد، نمی‌توانست دوام داشته باشد گفت: همه خدمات ما باید در راستای افزایش اعتماد عمومی مردم به نهاد سردفتری باشد و روز به روز به ظرفیت‌های این نهاد افزوده شود. اگر پویایی، همکاری و همراهی با مردم داشته باشیم، روز به روز می‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم و افزایش دهیم.

تویسرکانی اقدامات انجام شده در حوزه سردفتری را قطعات متعدد از یک پازل خواند وی افزود: یکی از اقداماتی که ان شاء الله به سرعت اجرا می‌شود، حذف دفاتر از دفترخانه‌ها و آرشیو کردن سوابق دفاتر است و این اقدام مهم نیاز به همت جدی‌تر و همراهی شما دارد.

وی با بیان اینکه ما امروز نیاز به اطلاع رسانی به خواص داریم افزود: ما با عموم مردم مشکلی نداریم بلکه باید مسئولان به یک فهم درست از آثار و خدمات دفاتر و اهمیت آن برسند. اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد، نیازمند شفاف‌سازی در حوزه اقتصادی هستیم و مهمترین امر در این مسیر، تقویت ثبت رسمی است؛ همان طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در بند 66 و 67 سیاست‌های ابلاغی برای تنظیم برنامه ششم توسعه به آن اشاره کردند و دستور دادند.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

دادرسی-ترافعی-و-غیر-ترافعی-در-تقسیم-ترکه

دادرسی ترافعی و غیر ترافعی در تقسیم ترکه

با ملاحظه دو قانون امور حسبی و قانون مدنی، ممکن است شبهه ای در ذهن القا شود و تردیدی حاصل شود که درخ [...]

ذکر-دعاوی-متعدد-در-ضمن-درخواست-تقسیم-ترکه

ذکر دعاوی متعدد در ضمن درخواست تقسیم ترکه

ممکن است خواهان در ضمن خواسته اصلی خود که «تقسیم ترکه» است خواسته های دیگری را نیز مطرح نماید بدیهی [...]

مرجع-صالح-در-دعاوی-راجع-به-ترکه-متوفی

مرجع صالح در دعاوی راجع به ترکه متوفی

ماده 20 قانون آیین دادرسی مدنی مقرر می دارد « دعاوی راجع به ترکه متوفی اگرچه خواسته دین و یا مربوط ب [...]

نحوه-صدور-گزارش-اصلاحی-در-درخواست-تقسیم-ترکه

نحوه صدور گزارش اصلاحی در درخواست تقسیم ترکه

قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 28 2 1379 در فصل نهم ،مواد 178 تا 193 رابه سازش و نحوه درخواست آن، اختصا [...]

مالکیت-وارثان-چه-زمانی-قطعی-می-شود؟

مالکیت وارثان چه زمانی قطعی می شود؟

بعد از فوت هر یک از ما، اموال‌مان خواه ناخواه به وارثان می‌رسد و هیچ‌کدام از ما نمی‌تواند جلوی این ا [...]

باید-و-نباید-های-تقسیم-ترکه

باید و نباید های تقسیم ترکه

قواعد ارث در کشور ما امری است یعنی جای چانه‌زدن و اما و اگر در آن نیست با فوت هر شخص اموال او به وار [...]

تقسیم-ارث-با-وجود-جنین

تقسیم ارث با وجود جنین

با فوت هر شخص دارایی او مطابق مقررات قانون مدنی به وارثانش به ارث می‌رسد یکی از مسایلی که ابهاماتی د [...]

آثار-حقوقی-رد-ترکه-از-سوی-وارث

آثار حقوقی رد ترکه از سوی وارث

میراثی که از متوفی باقی می‌ماند باید بین وارثان تقسیم شود در حقیقت دارایی یکی از ویژگی‌های مربوط به [...]

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.