مهمترین علت فرار دختران از زبان وزیر رفاه

مهمترین-علت-فرار-دختران-از-زبان-وزیر-رفاه

مهمترین علت فرار دختران از زبان وزیر رفاه

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بر مسئله "رصد و مددکاری پس از خروج " کودکان حاضر در مراکز اصلاح و تربیت تاکید کرد و گفت: کودکان حاضر در این مراکز نباید پس از خروج رها شوند بلکه باید با همکاری گروه مددکاری بهزیستی، اقدامات مددکاری، نظارت و مشاوره برای آنان صورت گیرد.

 علی ربیعی در مراسم بازدید خود از کانون اصلاح و تربیت استان تهران که با حضور دادستان عمومی و انقلاب تهران و رییس سازمان بهزیستی کشور صورت گرفت، بر آسیب‌های ناشی از تغییر مصرف تاکید کرد و افزود: در حال حاضر با گسترش آسیبهای ناشی از تغییر مصرف اعم از تغییر مصرف فرهنگی، رسانه‌ای، مشروب خواری و اعتیاد تفننی خانواده مواجهیم که تاثیر عمیقی بر روی کودکان دارد.

وی ضمن تاکید بر تغییر ماهیت آسیبهای اجتماعی، به بررسی علت فرار 5٠ دختر فراری در سال ٩١ اشاره و اظهار کرد: برخلاف تصور، زورگویی و اجبار والدین علت عمده فرار آنان نبود.

ربیعی تصریح کرد: ازدواج اجباری یکی از علل فرار این دختران بود اما تغییر نگرش آنان نسبت به والدینشان از مهم‌ترین عوامل فرار آنان بود که مسئله مهمی است و باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی و همچنین کاهش و کنترل آنها نیازمند یک تفاهم بزرگ هستیم.

وی در ادامه یکی از شاخص‌های مهم اندازه‌گیری میزان موفقیت و کارکرد یک جامعه را میزان شیوع و بروز آسیب‌ها در جامعه دانست و گفت: در حال حاضر دنیا با مسائل آسیب‌ها درگیر بوده و این موضوع خواست کشور ما نیست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین به افزایش وقوع آسیب‌هایی با ماهیت نوین اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ایران در برخی موارد چون خودکشی از میانگین جهانی، نرخ کمتری دارد و این در حالی است که اقدام به خودکشی در ایران بیش از اصل خودکشی مورد توجه و بررسی قرار می‌گیرد.

ربیعی ادامه داد: در برخی موارد هم، میانگین آسیب‌ها در کشور هم سطح و بالاتر از میانگین جهانی است، اما نگرانی ما بابت آن است که هرچند هنوز وضعیت‌مان در این حوزه نسبت به بسیاری از کشورها بهتر است، اما روند نگران‌کننده بوده و باید کنترل شود.

وی با بیان اینکه نگران افزایش روند آسیب‌های اجتماعی در کشور هستیم، به "سن" جرم اشاره کرد و گفت: سن جرم یکی از مولفه‌های مهم است که باید مورد بررسی قرار گیرد زیرا جامعه‌ای که در سن ابتلا به جرم رو به کاهش و تعداد ابتلا به جرم رو به گسترش باشد، نشان‌دهنده عدم سلامت اجتماعی آن جامعه است و باید مداخلاتی در آن صورت گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن تاکید بر آنکه کنترل سن جرم برای ما مساله بسیار مهمی است، اظهار کرد: هرچه سن جرم کنترل و محدودتر شود، قطعا در آینده گروه‌های ناهنجار کمتری در جامعه حضور خواهند داشت و ناسازگاری اجتماعی این گروه‌ها کمتر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به سن اصلاح اطفال مجرم اشاره کرد و گفت: سن اصلاح مساله بسیار مهمی است زیرا آموزش و روند اجتماعی شدن آنها در سنین پایین‌تر بسیار آسان‌تر از بزرگسالی است.

ربیعی در ادامه به آمار دادستان عمومی و انقلاب تهران مبنی بر کاهش تعداد کودکان حاضر در کانون اصلاح و تربیت نسبت به سالیان گذشته اشاره و عنوان کرد: براساس آمارهای دادستان عمومی و انقلاب تهران، تعداد کودکان حاضر در این مرکز در سال 89، 350 نفر بوده اما در حال حاضر به 108 نفر رسیده است که این آمار بسیار امیدوارکننده و خوشحال کننده است زیرا هر کودکی که به جرم مرتکب شود، به کانون‌های اصلاح و تربیت ارجاع داده خواهد شد و این کاهش نشان‌دهنده کاهش ارتکاب جرم در میان اطفال است.

وی در ادامه به ارائه خدمات مشاوره‌ای به کودکان حاضر در مراکز اصلاح و تربیت اشاره کرد و گفت: کودکان حاضر در مراکز اصلاح و تربیت نیازمند دریافت خدمات مشاوره هستند، زیرا دولت و این مراکز، خانواده ثانویه این کودکان است و باید با استفاده از ظرفیت‌های مشاوره مسائل آنان را پیگیری کرده و مشکلات‌شان را کاهش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن بیان آنکه پیگیری استفاده از ظرفیت‌های مشاوره در محل کانون اصلاح و تربیت از موضوعاتی است که وزارتخانه آن را دنبال خواهد کرد، گفت: بسته توانمندسازی کودکان حاضر در مراکز اصلاح و تربیت باید اجرایی شود که گام اول آن مشاوره، گام میانی آن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و گام نهایی آن رصد این کودکان پس از خروج از مراکز است.

ربیعی افزود: همچنین گمان می‌کنم ارائه آموزش مهارت‌های نوین و همچنین رشته‌های آی‌تی و غیره باید در کانون اصلاح و تربیت تقویت شود تا بتوانیم طی تفاهم‌نامه‌های مورد نیاز مقدمات کار آنان را نیز فراهم کنیم.

وی در ادامه به همکاری با صندوق کارآفرین امید اشاره کرد و گفت: چنانچه بتوانیم با صندوق کارآفرین امید هماهنگ شویم، می‌توان مقدمات حضور این کودکان در بازار کار را نیز فراهم کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به روند اجتماعی شدن این کودکان تاکید و اظهار کرد: نیاز است در ساعاتی از روز این کودکان را به بیرون از کانون اصلاح و تربیت ببریم تا در محیط اجتماعی قرار گرفته و روند اجتماعی شدن آنها اصلاح شود.

ربیعی ضمن بیان آنکه ارائه آموزش‌های کلاسیک و رسمی به این کودکان برعهده وزارت آموزش و پرورش است، گفت: گسترش و تقویت مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را نیز در این مراکز باید در دستور کار خود قرار دهیم.

وی ادامه داد: با انجام این اقدامات باید تلاش کنیم که این کودکان را به سمتی ببریم که بتوانند در زندگی آینده خود زندگی موفقی داشته و برای جامعه مفید واقع شوند.

ربیعی در ادامه به همکاری اخیر شورای عالی رفاه با قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: پیگیری وضعیت کودکان در معرض آسیب و آسیب دیده را به منظور کاهش آسیب و جلوگیری از سوءاستفاده از آنها در قوه قضاییه آغاز کرده‌ایم که همکار بسیار خوبی است و آن را ادامه خواهیم داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد: در مقابل همه انسان‌ها و کودکانی که در حوزه سرزمینی ایران حضور دارند، مسوول هستیم و امیدواریم بتوانیم مسوولیت اجتماعی خود را در مقابل آنان به نحو احسن اجرایی کنیم.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

توبه-و-سقوط-مجازاتها

توبه و سقوط مجازاتها

توبه و سقوط مجازاتها [...]

بازدید-معاون-موسسه-حقوق-بشر-دانمارک-از-کانون-اصلاح-و-تربیت-تهران

بازدید معاون موسسه حقوق بشر دانمارک از کانون اصلاح و تربیت تهران

معاون اجرایی موسسه حقوق بشر کشور دانمارک و هیات همراه از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کردند [...]

سن-مجرمان-جرایم-سایبری-16-و-17-سال-است-،-متوسط-سن-مجرمان-ایرانی-30-سال

سن مجرمان جرایم سایبری 16 و 17 سال است ، متوسط سن مجرمان ایرانی 30 سال

متوسط سن مجرمان ایرانی کم شده است اگر تا همین چند‌ سال پیش زندان‌های ایران را مجرمان سن‌و‌سال‌دارتر [...]

رای-شماره-826-هیات-عمومی-دیوان-عدالت-اداری-ابطال-نامه-های-103436-1393-06-02-و-116480-1395-06-24-مدیر-کل-روابط-کار-و-جبران-خدمت-وزارت-تعاون-کار-و-رفاه-اجتماعی

رای شماره 826 هیات عمومی دیوان عدالت اداری ابطال نامه های 103436-1393 06 02 و 116480-1395 06 24 مدیر کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

رأی شماره 826 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع ابطال نامه های شماره 103436 ـ 1393 06 02 و 11648 [...]

حراج-کودکان

حراج کودکان

فرزند‌‌‌‌پذیری برای متقاضیان زمان‌بر است واین افراد ‌‌‌ به جای مراجعه به سازمان بهزیستی، از روش‌های [...]

کانون-های-وکلای-دادگستری-خواستار-الغای-آیین-نامه-ماده-187-شدند

کانون های وکلای دادگستری خواستار الغای آیین نامه ماده 187 شدند

کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور و اسکودا در خصوص آیین‌نامه ابلاغی مورخ 1397 12 1 مرکز مشاوران (م [...]

بخشنامه-های-وزیر-صنعت-درباره-عدم-درج-قیمت-برخی-محصولات-خوراکی-ابطال-شد

بخشنامه های وزیر صنعت درباره عدم درج قیمت برخی محصولات خوراکی ابطال شد

دیوان عدالت اداری بخشنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت که تولیدکنندگان برخی محصولات از جمله صنایع بیس [...]

رای-شماره-1935-هیات-عمومی-دیوان-عدالت-اداری

رای شماره 1935 هیات عمومی دیوان عدالت اداری

رأی شماره ١٩٣5 ھیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع ابطال بخشنامه شماره٩6٢ ٢٠ ٢٧٧٢ـ ١٣٩6 ١ ١4 مدیری [...]

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.