ابلاغ شیوه نامه حمل و نقل و نگهداری دام زنده

ابلاغ-شیوه-نامه-حمل-و-نقل-و-نگهداری-دام-زنده

ابلاغ شیوه نامه حمل و نقل و نگهداری دام زنده

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: براساس شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده هرگونه خرید و فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده اظهار کرد: براساس این شیوه نامه هرگونه خرید و فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است.

وی افزود: این شیوه نامه با ابلاغ رئیس دفتر رئیس جمهور و پس از این که به استحضار رئیس جمهور رسید برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شده است.

رایگانی گفت: براساس این شیوه نامه همه مالکان دام زنده موظفند آمار و اطلاعات دام‌های خود را مطابق با ساز و کارهای وزارت جهاد کشاورزی در سامانه پنجره واحد کشاورزی، ثبت و پلاک گذاری و تغییراتی از جمله زاد و ولد و تلف شدن دام را اعلام کنند و مالکان دام‌های سنگین شامل گاو، گاومیش و شتر شش ماه و دارندگان دام سبک شامل گوسفند و بز یک سال از تاریخ ابلاغ این شیوه نامه که 13 بهمن امسال بوده است برای اقدام فرصت دارند.

سخنگوی سازمان تعزیرات افزود: با ابلاغ این شیوه نامه نگهداری دام زنده با نصب پلاک دام معتبر است و مدت زمان ورود به اطلاعات مشخصات و هویت دام در سامانه GIS و سامانه هویت دام در پنجره واحد کشاورزی حداکثر 5 روز است.

رایگانی با بیان این که براساس این شیوه نامه هرگونه خرید و فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک ممنوع است، گفت: مالکان یا مباشران حمل محموله‌های دام زنده از مبدأ تمامی استان‌های کشور به مقصد استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان، کرمان، فارس، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، همدان، قم، لرستان، بوشهر، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و بالعکس و همچنین جابجایی درون این استان ها، موظفند در هنگام تردد برای اخذ مجوز سند حمل بار از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و گواهی بهداشتی دام از سازمان دامپزشکی اقدام کنند.

وی افزود: شرکت‌ها و مؤسسات حمل و نقل و رانندگان ملزم شده اند که دام‌هایی را حمل کنند که با سند هویتی مطابقت داشته باشد و مسؤولان انتقال دام زنده و تحویل گیرنده در مقصد هم باید تأیید تخلیه دام‌های تحویلی را در سامانه قرنطینه ثبت کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: با توجه به این که زمان کوچ عشایر تا چند ماه آینده آغاز می‌شود عشایر در زمان و مسیر معین کوچ منطبق بر تعداد مندرج در دفترچه عشایری معتبر و صادره از تشکل‌های عشایری مورد تأیید وزارت جهاد کشاورزی تنها برای جابجایی دام‌های خود از این شیوه نامه مستثنی هستند.

رایگانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که آیا با ابلاغ این شیوه نامه می‌توان شاهد به حداقل رسیدن قاچاق دام زنده بود؟ افزود: با این شیوه نامه باید قاچاق به صفر برسد و این شیوه نامه در 5 ماده و 4 تبصره به استناد ماده (2) دستورالعمل تبصره الحاقی ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای اجرا ابلاغ شده است.

آمادگی برای برخورد با عرضه کنندگان خارج از شبکه گوشت تنظیم بازار

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: این سازمان آمادگی دارد پرونده وارد کنندگان گوشت تنظیم بازار را که اصرار بر عرضه خارج از شبکه دارند در سریعترین زمان ممکن رسیدگی کند.

رایگانی افزود: وقتی دولت ارز 4 هزار و 200 تومانی را برای واردات گوشت تنظیم بازار در اختیار وارد کنندگان قرار می‌دهد حق مردم است که این گوشت در شبکه توزیع شود.

وی گفت: متأسفانه شاهدیم که برخی از وارد کنندگان از روی عمد این گوشت‌ها را در گمرکات کشور نگه داشته اند که با قیمت بیشتر از قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار ارائه کنند.

سخنگوی سازمان تعزیرات افزود: اگر دستگاه‌هایی از جمله بانک مرکزی، گمرک و وزارت امور اقتصادی و دارایی پرونده این وارد کنندگان را که اصرار بر عرضه خارج از شبکه و یا نگهداری کالا در گمرک دارند به ما ارجاع کند در سریعترین زمان ممکن رسیدگی می‌کنیم.

رایگانی گفت: در این چند روز پرونده‌های متعددی در بحث احتکار گوشت وارداتی ستاد تنظیم بازار داشتیم که رسیدگی به آن در تهران و دیگر استان‌ها ادامه دارد و به محض تکمیل شدن پرونده اطلاعات تکمیلی را ارائه خواهیم کرد

منبع : خبرگزاری مهر

    

پست های مرتبط

آیین-نامه-تاسیس-و-فعالیت-شرکتهای-حمل-و-نقل-بین-المللی-کالا

آیین نامه تاسیس و فعالیت شرکتهای حمل و نقل بین المللی کالا

در اجرای بند 13 ماده 7 قانون تغییر نام وزارت راه به وزارت راه و ترابری و بند ( و ) ماده 2 آیین نامه [...]

آمار-های-جدید-تعزیرات-از-رشد-چشمگیر-تخلفات-خودروسازان-و-شرکت-های-لبنیاتی

آمار های جدید تعزیرات از رشد چشمگیر تخلفات خودروسازان و شرکت های لبنیاتی

به گفته سخنگوی سازمان تعزیرات تعداد پرونده‌های مربوط به تخلفات خودروسازان و شرکتهای لبنیانی در سال ج [...]

جزنیات-شماره-گذاری-خودرو-های-گذر-موقت

جزنیات شماره گذاری خودرو های گذر موقت

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا شرایط شماره گذاری خودرو‌های گذر موقت را اعلام کرد [...]

گام-دوم-انقلاب-مستلزم-اصلاح-و-توسعه-نظام-حقوقی-است

گام دوم انقلاب مستلزم اصلاح و توسعه نظام حقوقی است

برای چهل سال دوم انقلاب باید در تدارک اخذ نظر قوه مؤسس و نسل حاضر برای چینش و بازسازی اثربخش و کارآم [...]

بررسی-دیه-طحال

بررسی دیه طحال

نقدی بر رأی وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عالی کشور [...]

سه-برابر-شدن-جرائم-مالی-در-فضای-مجازی-زنگ-خطر-جدی-است

سه برابر شدن جرائم مالی در فضای مجازی زنگ خطر جدی است

معاون دادستانی کل کشور در امور فضای مجازی گفت افزایش 140 درصدی آمار جرائم رایانه‌ای در سال 97 و افزا [...]

تصویب-و-ابلاغ-سه-آئین-نامه-اجرایی-مواد-مختلف-قانون-آئین-دادرسی-کیفری

تصویب و ابلاغ سه آئین نامه اجرایی مواد مختلف قانون آئین دادرسی کیفری

معاون حقوقی قوه قضائیه از تصویب و ابلاغ سه آئین نامه در اجرای مواد مختلف قانون آئین دادرسی کیفری مصو [...]

راه-اندازی-سامانه-ثبت-و-ضبط-دارایی-های-مسئولان-مثبت-است-به-شرط-اجرا

راه اندازی سامانه ثبت و ضبط دارایی های مسئولان مثبت است به شرط اجرا

راه اندازی سامانه ثبت و ضبط دارایی‌های مسئولان مفید است البته به شرطی که این سامانه اجرایی شود [...]

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.