امضای تفاهم نامه میان پزشکی قانونی و سازمان قضایی نیروهای مسلح

امضای-تفاهم-نامه-میان-پزشکی-قانونی-و-سازمان-قضایی-نیروهای-مسلح

امضای تفاهم نامه میان پزشکی قانونی و سازمان قضایی نیروهای مسلح

با هدف گسترش همکاری‌ها و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی در جهت پیشگیری از جرم، گسترش ارتباط فعال و موثر سازمان قضایی نیروهای مسلح و پزشکی قانونی و استفاده بهینه از امکانات، تجهیزات و ظرفیت‌های طرفین تفاهم‌نامه مشترکی امضا شد.

 دکتر شجاعی گفت: فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مداوم موجب ارتقای قدرت و قوت سازمان می‌شود و توانمندی‌های ما را در انجام امور و وظایف محوله افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه از 5 هدف تعیین شده برای پزشکی قانونی در قانون تشکیل سازمان سه مورد به امور آموزشی و پژوهشی مربوط است، تصریح کرد: پزشکی قانونی سازمانی تخصصی و فوق تخصصی است که تمام فعالیت‌های آن در سطوح بالای علمی انجام می‌شود و همکاران شاغل در این سازمان باید برای انجام فعالیت‌های جاری دانسته‌های خود را هماهنگ با پیشرفت‌های علمی روز دنیا هماهنگ کنند.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار کرد: همکاران پزشکی قانونی موفقیت‌های قابل توجهی در امر آموزش و پژوهش داشته‌اند که از آن جمله می‌توان به رتبه اول این سازمان در قوه قضاییه و رتبه 14 در بین 100 دستگاه اجرایی کشور در حوزه آموزش و پژوهش در سال گذشته اشاره کرد.

به گفته وی رتبه پژوهشی برتر سازمان پزشکی قانونی کشور در مقایسه با دستگاه‌هایی مانند وزارت علوم که از امکانات و بودجه‌های مناسب پژوهشی برخوردار هستند مایه افتخار و مباهات برای سازمان و مجموعه قوه قضاییه است.

شجاعی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با سازمان قضایی نیروهای مسلح، همکاری‌های مشترک بین پزشکی قانونی و دیگر سازمان‌ها را زمینه‌ساز انجام فعالیت‌های پژوهشی گستره‌تر دانست و افزود: در سال گذشته پزشکی قانونی تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه علوم قضایی و وزارت بهداشت منعقد کرده است که مفاد آن به خوبی در حال اجرا و پیگیری است؛ امیدواریم اهداف تفاهم نامه مشترک با سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز محقق شود و متخصصان از فرصت ایجاد شده به خوبی استفاده کنند.

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام والسلمین بهرامی در ادامه به پیشرفت پزشکی قانونی طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: پزشکی قانونی در چند سال گذشته رشد بسیار ارزنده‌ای داشته است، بر این اساس ظرفیت‌های مهمی پیش رو است که پزشکی قانونی می‌تواند آن‌ها را محقق کند.

وی امضای تفاهم‌نامه با پزشکی قانونی را زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر دانست و افزود: امیدواریم اجرای این تفاهم‌نامه بتواند برای دو سازمان که اهداف مشترک دارند و هر دو زیر مجموعه دستگاه قضا هستند مفید و مؤثر باشد. ضمن آنکه دستگاه قضا خود اهدف عالیه‌ای را دنبال می‌کند و امضای تفاهم‌نامه در این شرایط موقعیت بسیار مناسبی محسوب می‌شود.

رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح، تصریح کرد: این سازمان در راستای اجرای توافقنامه به صورت جدی حرکت می‌کند و امیدوار است که اهداف آن به درستی محقق شود.

بهرامی در ادامه با اشاره به برگزاری چهارمین همایش طب و قضا در شیراز این همایش را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه همکاری های مشترک مجموعه دستگاه قضا با پزشکی قانونی ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، از جمله محورهای این تفاهم‌نامه که به مدت سه سال بین دو سازمان لازم‌الاجرا است، برگزاری میزگردهای علمی و برگزاری همایش ها و سمینارهای علمی و تخصصی مشترک، اطلاع رسانی درباره موضوعات علمی، پژوهشی در حال انجام، انتشار خبرنامه‌های علمی - تحقیقاتی مشترک، توسعه مبادلات علمی، تبادل اساتید و استفاده هرچه بیشتر از متخصصان مربوطه، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی و کارگاه های آموزشی در پزشکی قانونی برای دانشجویان دوره عالی قضایی نیروهای مسلح، متخصصان و کارکنان سازمان قضایی، طراحی و اجرای طرح های پژوهشی کاربردی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی و انجام فعالیت های پژوهشی در جهت پیشگیری از جرم و ... خواهد بود.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

بررسی-حقوقی-توقیف-دادرسی-در-دعاوی-تقسیم-ترکه-و-مطالبه-سهم-الارث

بررسی حقوقی توقیف دادرسی در دعاوی تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث

درتوقیف دادرسی ممکن است فوت یا حجریا زوال سمت یکی ازاصحاب دعوا تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران داشته [...]

مقایسه-قاعده-فراغ-دادگاه-و-اعتبار-امر-مختومه-در-درخواست-تقسیم-ترکه

مقایسه قاعده فراغ دادگاه و اعتبار امر مختومه در درخواست تقسیم ترکه

از آنجائیکه احکام ترافعی دارای دو خصیصه قاعده فراغ دادگاه از امر محکوم به و دیگری اعتبار قضیه محکوم [...]

آیا-تقسیم-ترکه-منوط-و-موکول-به-تحریر-ترکه-است

آیا تقسیم ترکه منوط و موکول به تحریر ترکه است

مطابق ماده 206 قانون امور حسبی « مقصود از تحریر ترکه تعیین مقدار ترکه و دیون متوفی است » عموما نیز د [...]

اشخاصی-که-حقو-درخواست-تقسیم-ترکه-دارند

اشخاصی که حقو درخواست تقسیم ترکه دارند

بر طبق ماده 300 قانون امور حسبی «در صورت تعدد ورثه هر یک از آنها می توانند از دادگاه درخواست تقسیم س [...]

دادرسی-ترافعی-و-غیر-ترافعی-در-تقسیم-ترکه

دادرسی ترافعی و غیر ترافعی در تقسیم ترکه

با ملاحظه دو قانون امور حسبی و قانون مدنی، ممکن است شبهه ای در ذهن القا شود و تردیدی حاصل شود که درخ [...]

ذکر-دعاوی-متعدد-در-ضمن-درخواست-تقسیم-ترکه

ذکر دعاوی متعدد در ضمن درخواست تقسیم ترکه

ممکن است خواهان در ضمن خواسته اصلی خود که «تقسیم ترکه» است خواسته های دیگری را نیز مطرح نماید بدیهی [...]

مرجع-صالح-در-دعاوی-راجع-به-ترکه-متوفی

مرجع صالح در دعاوی راجع به ترکه متوفی

ماده 20 قانون آیین دادرسی مدنی مقرر می دارد « دعاوی راجع به ترکه متوفی اگرچه خواسته دین و یا مربوط ب [...]

نحوه-صدور-گزارش-اصلاحی-در-درخواست-تقسیم-ترکه

نحوه صدور گزارش اصلاحی در درخواست تقسیم ترکه

قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 28 2 1379 در فصل نهم ،مواد 178 تا 193 رابه سازش و نحوه درخواست آن، اختصا [...]

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.