محتوای مجرمانه سایت ها صرفا محتوای غیر اخلاقی و ضد دینی نیست

محتوای-مجرمانه-سایت-ها-صرفا-محتوای-غیر-اخلاقی-و-ضد-دینی-نیست

محتوای مجرمانه سایت ها صرفا محتوای غیر اخلاقی و ضد دینی نیست

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (فیلترینگ)در واکنش به اظهارات اخیر وزیر ارتباطات اعلام کرد: محتوای مجرمانه صرفاً محتوای غیراخلاقی و ضد دینی نیست و بر اساس قوانین جاری و مصوبات کارگروه، محتوای مجرمانه سایت ها به 8 دسته تقسیم می شود که فیلتر هیچ یک بر دیگری ترجیح ندارد.خرم آبادی با اشاره به آخرین جلسه کارگروه فیلترینگ گفت: هر یک از اعضای کارگروه نظر خود را درباره سیاست های کلی فیلترینگ بیان کردند اما هیچ تصمیم جدیدی درباره بدون اشکال بودن نرم افزارهای ارتباطی تلفن همراه اتخاذ نشد.

این در حالی است که وزیر ارتباطات روز جمعه 27 دی اعلام کرد که در نشست اخیر کارگروه فیلترینگ، رویکرد و سیاست دولت جدید به اطلاع اعضای کارگروه رسید و توافق شد که تنها سایت های غیر اخلاقی محدود شود و سایت هایی که مورد نیاز مردم برای افزایش آگاهی است، فیلتر نشود. به گزارش فارس، واعظی این جلسه را مثبت ارزیابی و تصریح کرد که در این جلسه بر اصول کلی تفاهم وجود داشت، بر این اساس که سایت های ضد دینی یا غیراخلاقی که مورد مخالفت عموم مردم و خانواده ها ست، محدود شود و سایت هایی که مفسده انگیز نیست و مورد نیاز مردم برای افزایش آگاهی است، فیلتر نشود. واعظی درباره نرم افزارهای ارتباطی تلفن همراه نیزگفت: استفاده از این نرم افزارها مشکلی ندارد، مگر این که حریم خصوصی افراد را مورد تهاجم قرار دهد که در این صورت نیز تنها همان بخشی که به حریم خصوصی لطمه می زند، غیر فعال می شود و دیگر بخش های آن باید قابل استفاده باشد. اما خرم آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه روز گذشته در گفت و گو با فارس در سخنانی متفاوت اظهار داشت: در جلسه اخیر کارگروه که در سطح عالی با حضور وزیران و 2 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رؤسای نهادهای عضو کارگروه، به ریاست دادستان کل کشور تشکیل شد، هر یک از اعضای کارگروه نظر خود را درباره سیاست های کلی فیلترینگ بیان کردند، اما هیچ تصمیم جدیدی درباره بدون اشکال بودن نرم افزارهای ارتباطی تلفن همراه اتخاذ نشد. مشاور قضایی دادستان کل کشور تأکید کرد: مصادیق محتوای مجرمانه بر اساس قانون تعیین می شود و کارگروه از ابتدای تشکیل تمام تلاش خود را به کار برده است تا سایت هایی که مفسده انگیز نیست فیلتر نشود و در جلسه اخیر کارگروه نیز در این سیاست اصولی هیچ تغییری ایجاد نشده است. وی تصریح کرد: اگر گاهی مشاهده می شود که به تبع فیلتر مصادیق مجرمانه برخی از صفحاتی که مجرمانه نیست، فیلتر شده  به خاطر مشکلات فنی فیلترینگ است که وزارت ارتباطات با توجه به وظیفه ذاتی خود و در اجرای مصوبات کارگروه باید نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند. خرم آبادی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال برخی سایت های بزرگ دارای چند میلیارد صفحه است که ممکن است میلیون ها صفحه آن حاوی تصاویر و مطالب غیراخلاقی باشد، وزارت ارتباطات که مجری تصمیمات کارگروه است، باید امکانات فنی و نرم افزارهای لازم را برای تفکیک محتوای مفید از غیرمفید تهیه کند و در اختیار کارگروه قرار دهد تا به جای فیلتر دامنه اصلی سایت صرفاً صفحات مجرمانه آن فیلتر شود.

معیارهای هشت گانه فیلترینگ

خرم آبادی اظهارداشت: بر اساس قوانین جاری و مصوبات کارگروه، محتوای مجرمانه سایت ها به 8 دسته تقسیم می شود که فیلتر هیچ یک بر دیگری ترجیح ندارد.وی تصریح کرد:مصادیق محتوای مجرمانه پیشتردر رسانه ها به اطلاع مردم شریف ایران اسلامی رسیده که عبارت است از: محتوای علیه عفت و اخلاق عمومی، محتوای علیه مقدسات اسلامی، محتوای علیه امنیت و آسایش عمومی، محتوای علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی، محتوای مرتبط با جرایم رایانه ای، محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی، محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات و محتوای مرتبط با دیگر جرایم. وی در پایان اعلام کرد: البته بیش از 80 درصد مصادیق مجرمانه فیلترشده، محتوای مجرمانه مربوط به 2 دسته اول یعنی محتوای علیه عفت عمومی و مقدسات دینی است و کمتر از 20 درصد محتوای مجرمانه فیلتر شده به 6 دسته دیگر اختصاص دارد.

روزنامه خراسان

    

پست های مرتبط

رای-شماره-628-هیات-عمومی-دیوان-عدالت-اداری-موضوع-نحوه-پرداخت-فوق-العاده-کار-با-اشعه-به-افرادی-که-به-طور-مستمر-به-کار-با-اشعه-اشتغال-داشته-باشند

رای شماره 628 هیات عمومی دیوان عدالت اداری موضوع نحوه پرداخت فوق العاده کار با اشعه به افرادی که به طور مستمر به کار با اشعه اشتغال داشته باشند

رأی شماره 628 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، موضوع نحوه پرداخت فوق‌العاده کار با اشعه به افرادی که به [...]

برای-کاهش-طلاق-تربیت-ارتباطی-و-اخلاقی-در-آموزش-و-پرورش-جدی-گرفته-شود

برای کاهش طلاق تربیت ارتباطی و اخلاقی در آموزش و پرورش جدی گرفته شود

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت مهمترین راهکار برای کاهش طلاق این است که تربیت ارتباطی و اخلاقی در آموزش [...]

لزوم-پیشگیری-از-مفاسد-اخلاقی-در-باغ-شهرها

لزوم پیشگیری از مفاسد اخلاقی در باغ شهرها

تبدیل باغ‌های حاشیه شهرها به ویلاهای مسکونی و تالارهای عروسی، لطمه جدی به باغات و اراضی کشاورزی وارد [...]

معتاد-شیشه-ای-را-چگونه-بشناسیم-؟

معتاد شیشه ای را چگونه بشناسیم ؟

رئیس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی تهران ، خشکی دهان، برافروختگی صورت، تعریق و کم شدن خواب را ا [...]

حذف-واقعیت-شبکه-های-اجتماعی-راهکار-درستی-نیست-،-فعالیت-های-اجتماعی-نمی-تواند-بدون-کنترل-باشد

حذف واقعیت شبکه های اجتماعی راهکار درستی نیست ، فعالیت های اجتماعی نمی تواند بدون کنترل باشد

یک وکیل دادگستری گفت شبکه‌های اجتماعی به یک واقعیت جامعه معاصر زندگی بشر تبدیل شده‌اند و حذف این واق [...]

کاهش-عناوین-مجرمانه-گام-بزرگی-برای-کاهش-جمعیت-کیفری-کشور-است

کاهش عناوین مجرمانه گام بزرگی برای کاهش جمعیت کیفری کشور است

یک وکیل دادگستری با بیان اینکه کاهش عناوین مجرمانه گام بزرگی برای کاهش جمعیت کیفری کشور است، گفت هر [...]

فیلتر-28-سایت-موسسه-های-جعل-مدرک

فیلتر 28 سایت موسسه های جعل مدرک

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از فیلتر 28 سایت موسسه‌های جاعل مدرک تحصیلی خبر داد [...]

خبر-مربوط-به-فیلترینگ-اینستاگرام-تکذیب-شد

خبر مربوط به فیلترینگ اینستاگرام تکذیب شد

سرپرست معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور در رابطه با اخبار منتشر شده مبنی بر فیلتر اینستاگرام، [...]

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.